Tjenester

Våre tjenester kan deles inn i to hovedområder:

Service overfor det eksisterende næringslivet på Notodden, og veiledning til nye etablerere. 

Veiledning

Gjennom vår veiledning ønsker vi å skape en dialog rundt temaer som er viktig for deg og din bedrift. 

Vi har lang erfaring med å hjelpe det lokale næringslivet, både gründere og etablerte bedrifter. Vi er ofte involvert i prosjekter knyttet til omstilling, nyetablering og samarbeid.

Nettverksbygging

Notodden Utvikling hjelper deg med å knytte verdifulle kontakter og nettverk. Vi setter deg gjerne i kontakt med relevante samarbeidspartnere. Vi skaper også møteplasser i form av ulike arrangementer og kurs. 

Forretningsutvikling

Forretningsutvikling handler om å videreutvikle og skape nye muligheter for ditt selskap. 

Vi samarbeider tett med selskaper som Telemark Næringshage og innovasjonsselskapet Proventia. Disse har spesialkompetanse på hvordan du kan ta ditt selskap videre. Vi sette deg gjerne i kontakt.

Lokaler, tomter og kontorer

Notodden Utvikling hjelper både eksisterende og nye bedrifter med å finne passende næringslokaler eller tomtearealer til å bygge på. Vi kjenner også til ledige kontorlokaler. 

Økonomi, budsjett og finansiering

Notodden Utvikling hjelper deg når du har økonomiske spørsmål. Vi kjenner til offentlige støtteordninger, hjelper deg med å sette opp budsjett og har også mulighet til å bidra med finansiell støtte i enkelte prosjekter.

Juridisk hjelp

Notodden Utvikling finansierer to til tre timer hos advokat for oppstartsbedrifter ved behov. Dette kan være aktuelt dersom du har juridiske spørsmål knyttet til det å starte eller drive en bedrift.

Markedsføring

Markedsføring og synlighet er viktigere enn noen gang. Trendene er i konstant endring. Vi hjelper deg med tips og råd til hvordan du best kan markedsføre din bedrift.

Hopp rett ned til innholdet