rådgivning

Rådgivning

Vi i Notodden Utvikling AS hjelper deg gjerne med å etablere, utvikle eller flytte din bedrift til Notodden. Vi kan bidra med veiledning og utfylling av nødvendige søknadspapirer. NUAS er også være en god samtalepartner når du skal vurdere ditt prosjekt. Har du spørsmål rundt andre støtteordninger fra oss? Ta kontakt med oss i NUAS for et uforpliktende møte.
finansiering

Finansiering

Vi kan være behjelpelige med rådgiving i økonomiske spørsmål, og har også mulighet for å bidra med finansiell støtte i enkelte prosjekter. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om finansiering eller rådgiving som angår økonomiske spørsmål.
Eiendoms_register

Næringsarealer og Tomter

Vi bistår både eksisterende bedrifter og nye etablerte bedrifter i å finne egnede næringslokaler eller passende tomtearealer til å bygge på.

Er du på utkikk etter lokaler eller næringseiendom i Notodden så ta kontakt med oss. Har du arealer eller næringseiendom til leie eller for salg i Notodden kan dette registreres hos oss slik at vi kan formidle dette når henvendelser kommer.
nettverk

Nettverksbygging

NUAS har et stort nettverk, kjenner næringslivet på Notodden svært godt og har tett dialog med kommunen og politikere. Vi prioriterer høyt samarbeid basert på god og tillitsfull informasjon, dialog og samhandling. Kanskje vi kan sette deg i kontakt med riktig samarbeidspartner?

Vi arrangerer frokostmøter og andre arrangementer. Her knyttes kontakter og nye nettverk blir skapt. Vårt mål er at deltagerne skal ha faglig utbytte av møtene. NUAS ønsker å bidra til å kople næringsliv og forskning, vise nye muligheter og trender. Våre arrangementer har som formål å skape fremtidige arbeidsplasser og fremsnakke Notodden som arbeids- og bosted.

Våre frokostmøter er populære. Møteopplegget er fast, og består av frokost, presentasjon av en lokal bedrift/virksomhet og foredrag om et aktuelt tema og/eller av en aktuell person. Hensikten er å skape et miljø og en uformell møteplass for ledere i privat og offentlig virksomhet. Temaet for samlingene bestemmes fortløpende. Vi tar gjerne innspill til temaer!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i NUAS.
NUAS_web_skisser 2-08

START OPP

Et tilbud til gründere og oppstartsbedrifter. Vi har 6-8 kontorplasser i Hydroparken med nødvendige fasiliteter. Bli inspirert og arbeid i team.