Om oss

Om oss

Drivkraft for vekst og utvikling

Notodden Utvikling AS jobber med steds- og næringsutvikling. Vårt mål er attraktive arbeidsplasser og økt næringsaktivitet på Notodden.

Vi er en nyttig samarbeidspartner for etablering og utvikling av næringsvirksomhet på Notodden. Vi engasjeres raskt i prosjekter og drives av å få det til. Vi har siden oppstarten i 1992 fått mange spennende ideer på bordet. Flere er realisert og drives godt. Vår erfaring og nettverk er verdifullt og vi kjenner godt til hvordan prosjekter kan finansieres og realiseres. Vi blir gjerne med på flere prosjekter, så ikke nøl med å kontakt.

Vår målsetning…

Notodden Utvikling AS skal gjennom målrettet bruk av sine tilgjengelige ressurser, bidra til vekst i sysselsettingen og økt verdiskaping i Notodden kommune.

…og strategi

Vi skal:

  • være kontaktpunkt overfor eksisterende næringsliv, relevante miljøer/nettverk, forretninger mv.
  • være mottaksapparat i de næringshenvendelser som er relevante
  • delta i utforming og rullering av strategisk næringsplan
  • ha høy beredskap og gjennomføringsevne overfor eksisterende bedrifter og attraktive etablerere
  • være en pådriver i forhold til utvikling av nye kompetanse- og forretningsområder
Tre mennesker foran en murvegg

Våre ansatte

John Terje Veseth

John Terje Veseth

Adm. Direktør

Erfaring

John Terje har vært leder for Notodden Utvikling AS i flere år. Han er utdannet siviløkonom og har bl.a. bakgrunn som bedriftsrådgiver i DNB. Han har arbeidet med mange spennende prosjekter i Notodden Utvikling og Notodden.

Kristine Solhaug

Kristine Lindrum Solhaug

Seniorrådgiver

Erfaring

Kristine er utdannet journalist og siviløkonom, og har bakgrunn fra finansbransjen og fra mediebransjen. Hun har jobbet som reporter i TV 2, og har bred erfaring fra arbeid med tekst, levende bilder, sosiale medier, markedsføring og kommunikasjon. Hun har også erfaring med prosjektledelse, styrearbeid og gründervirksomhet.

Thomas Åmot

Thomas Åmot

Prosjektleder og Forretningsutvikler

Erfaring

Thomas har lang erfaring fra internasjonalt samarbeid innen olje- og gassindustrien, og har blant annet vært innkjøpsansvarlig i distribusjonsteam, samt kommersielt ansvarlig for ulike prosjekter i tilbudsfasen. Han har også bred erfaring som forretningsutvikler med hovedtyngde på vekst og utvikling av gründerselskaper. Thomas har gått befalsskolen, SKEMA Business School (internasjonal prosjektledelse), og har tatt en rekke fag innen teknologiledelse, bedriftsøkonomi, internasjonal markedsføring og forretningsutvikling.

Hopp rett ned til innholdet