Gründeruka 2023: Markedsføring og sosiale medier med Emilie Voe Nereng + flere!

Bli med på en inspirerende og lærerik ettermiddag på Bok & Blueshuset på Notodden! Emilie Voe Nereng forteller om sin reise og hvordan hun har gått frem for å skape business ut av Instagram, Vegard Slåtta i Gulvdeal forteller om selskapets digitale markedsføringsstrategi, og fotograf Gunhild Mjaugeto gir oss sine aller beste tips til hvordan man enkelt kan ta gode fotografier og videoer til bruk i markedsføring og sosiale medier. Arrangementet passer for alle som er nysgjerrige på gründerreisen og vil bli bedre på markedsføring og sosiale medier – enten du har et nyoppstartet selskap, en etablert bedrift, eller du ønsker å bli mer synlig på nett og i sosiale medier.

Arrangementet har kun et begrenset antall plasser – sikre deg din plass i dag!

Program:

12:30 Ankomst, registrering og forfriskninger

13:00 Velkommen v/ Kristine Lindrum Solhaug og Thomas Åmot i Notodden Utvikling

13:05 Musikalsk innslag v/Anne Fagermo, musiker fra Akkerhaugen i Telemark. Med sin særegne stemme har Anne på kort tid gjort seg bemerket som sanger og låtskriver, og er blant annet kjent fra «The Voice» på TV 2.

13:15 Hvordan finne rett markedsføringsstrategi? v/Vegard Slåtta, gründer og daglig leder av Gulvdeal. Vegard deler sine erfaringer rundt oppstart og belyser viktigheten av forretningsidé, konsept og et tydelig «hvem er vi» før valg og konkretisering av digital markedsføringsstrategi.

13:45 Hvordan ta bedre bilder og video av din bedrift? v/Gunhild Mjaugeto, portrett- og bedriftsfotograf. Gunhild har jobbet som fotograf i sju år, og gir oss sine beste tips til hvordan man enkelt kan ta bedre bilder og videoer til bruk i markedsføring og sosiale medier.

14:15 Pause med kanelsnurrer, frukt, nøtter, kaffe og te

14:45 Fra hobby til business v/Emilie Voe Nereng, influenser, matprofil og tidligere blogger. Emilie forteller om sin reise og hvordan hun har gått frem for å skape business ut av Instagram.

 

Arrangementet avsluttes ca. klokken 15:30.
Endringer i programmet kan forekomme.

 

Notodden
20. februar 2024
12:30

Påmelding

Hopp rett ned til innholdet