Ordførerens næringslivskake i september: Norsk Formblåsing AS

Med gjenvunnet plast som spesialitet

Med sitt utspring fra Norsk Extruding AS har Norsk Formblåsing en lang historie og dype røtter på Notodden. Det var derfor en stor glede for ordfører Gry Fuglestveit, sammen med Notodden Utvikling AS, å dele ut ordførerens næringslivskake for september til daglig leder, Torbjørn Småkasin.

Med sine 11 ansatte bistår bedriften sine kunder med design og utvikling av plastprodukter. Som leverandør til blant annet Orkla og Jotun, med produkter som Jif, OMO, Sunlight og Krystal, har emballasje fra Norsk Formblåsing en plass i de fleste norske husholdninger. I tillegg har bedriften en egen produktportefølje som består av bensinkanner, lampekupler, urinflaske og notnåler. At den sjarmerende bamseflasken fra Saft Suse, er et Notodden-produkt vil imidlertid kanskje overraske noen.

Lot seg imponere

Ordføreren lot seg imponere over bedriftens produktspekter og ambisiøse mål om å være nasjonalt lendende innen bruk av gjenvunnet plast i sin blåseprosess. Norsk Formblåsing er i dag langt fremme på området, hvorav 55-60 prosent av alt råstoff PEHD som går gjennom bedriften er av gjenvunnet materiale.

At bedriften har et sterkt fokus på bærekraft gledet ordføreren, som takket for anledningen til å bli bedre kjent med bedriftens virksomhet og deres viktige bidrag til en grønnere plastindustri.

Les mer om å jobbe i Notodden

Les mer om å bo i Notodden

Les mer om å oppleve Notodden

Innlegget Ordførerens næringslivskake i september: Norsk Formblåsing AS dukket først opp på Notodden.

Hopp rett ned til innholdet