Våre ansatte

Våre ansatte

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

John Terje Veseth

John Terje Veseth

Adm. Direktør

Erfaring

John Terje har vært leder for Notodden Utvikling AS i flere år. Han er utdannet siviløkonom og har bl.a. bakgrunn som bedriftsrådgiver i DNB. Han har arbeidet med mange spennende prosjekter i Notodden Utvikling og Notodden.

Kristine Solhaug

Kristine Lindrum Solhaug

Seniorrådgiver

Erfaring

Kristine er utdannet journalist og siviløkonom, og har bakgrunn fra finansbransjen og fra mediebransjen. Hun har jobbet som reporter i TV 2, og har bred erfaring fra arbeid med tekst, levende bilder, sosiale medier, markedsføring og kommunikasjon. Hun har også erfaring med prosjektledelse, styrearbeid og gründervirksomhet.

Thomas Åmot

Thomas Åmot

Prosjektleder og Forretningsutvikler

Erfaring

Thomas har lang erfaring fra internasjonalt samarbeid innen olje- og gassindustrien, og har blant annet vært innkjøpsansvarlig i distribusjonsteam, samt kommersielt ansvarlig for ulike prosjekter i tilbudsfasen. Han har også bred erfaring som forretningsutvikler med hovedtyngde på vekst og utvikling av gründerselskaper. Thomas har gått befalsskolen, SKEMA Business School (internasjonal prosjektledelse), og har tatt en rekke fag innen teknologiledelse, bedriftsøkonomi, internasjonal markedsføring og forretningsutvikling.

Hopp rett ned til innholdet