Om Notodden

Om Notodden

FLERE GODE GRUNNER TIL Å VELGE NOTODDEN SOM ETABLERINGSSTED

Notodden er vertskap for ledende teknologi-, kunnskaps-, gründer og innovasjonsmiljøer. Selskaper som Hydro og Yara har sine røtter i vårt levende, tradisjonelle og internasjonale miljø. Satsingen på hydrogen, ved elektrolyse av vann, startet på Notodden i 1927. Kompetanse har blitt videreført og utviklet gjennom mer enn 90 år.

Som industri- og verdensarvkommune har Notodden rike tradisjoner for etablering av industrieventyr. Mange teknologiske utfordringer som fortsatt har stor betydning i dag ble løst nettopp her. Verdensarvstatusen fikk vi for våre nyskapende og grensesprengende ideer. 

Notodden Utvikling AS vil være en aktiv samarbeidspartner og tilrettelegger for nye etableringer. Vi ønsker din bedrift velkommen til Notodden!

Strategisk beliggenhet

Avstanden til teknologibyen Kongsberg er om lag 20 minutter, og det er ca. en times avstand til industriregionen Grenland og Oslo. Det er et klart pre direkte gjennom arbeidsplasser og verdiskaping, men også gjennom utvikling, rekruttering og oppbygging av kompetansemiljøer.

Notodden kommune ønsker at E134 skal være en miljøvei mellom øst og vest og har derfor sammen med kommunene langs E134 etablert Hydrogenveien AS.

Teknologien gjør det stort i Pionérkvartalet
Hopp rett ned til innholdet